A név kötelez...

Rövid története blogom címének! :)
Nem egy tipikus futóblogot akartam, nem is értek hozzá, irtó laikus vagyok. Nem egy nagyon nagyon életmódváltó, mert pl azt nem fogom elárulni, hogy mit és hogyan eszek. Na nem azért mert csodaszereket, bogyókat szedek, hanem mert a saját magamnak összeállított, általam tartott és működő étrend. de ennek sem vagyok a szakértője! :)

Na szóval, épp azon történetem mesélem a blogon, hogy hogyan is indultam és hogyan is érzünk egymás iránt futással!

Ezen név hogy hogy nem, futás közben jutott eszembe! Holott még nem tettem magamévá azon érzést, hogy futás közben szabad vagyok és Régóta szerettem volna blogot írni, csak a témában nem voltam biztos, hogy miről lenne érdemes. Na lehet, hogy így sem kíváncsi senki a sztorimra, de ha már esetleg egy ember is magára ismer és valamit elindít a gondolataiban, akkor már jó! Na és persze ha leírom a folyamatot bennem és a célom, akkor már nem nagyon visszakozhatok majd! :)

Szóval elindultam egyik reggel futni és kb 300 méter után kezdett el tiltakozni mindenem, hogy de most miért keeeeell ez nekem, nem akarok, hagyjuk az egészet…. Előtte már a betervezett távot megcsináltam, tehát tudtam, hogy képes vagyok rá. Na itt ötlött be a fenti cím: Adri, kuss és fuss!!! Na ez hatott! Megcsináltam a tervezett távot és egy FB csoportban leírva a sztorit, annyira tetszett mindenkinek, hogy rájöttem, hogy ez lehet a blogom címe is! :)

shutup.jpg

És tádááááám :) (ahogy nézelődtem előtte a neten, nem találtam fel a spanyol viaszt, ahogy sokszor nem) :D

Szép napot! :)